Business Vitality

Zitten is het nieuwe roken!

De gemiddelde Nederlander heeft een 9 tot 5 baan. Dit zorgt ervoor dat wij de meeste tijd zittend achter onze laptop spenderen. Wij zitten nu midden in een Covid-19 pandemie waardoor het bewegen nog crucialer wordt. Het thuiswerken is nu in het leven geroepen. Het brengt voordelen met zich mee, maar ook nadelen. Hoe vaak beweeg je op een werkdag? Welke klachten ontstaan nu voornamelijk door het thuiswerken? Niet alleen voor (top)sporters is het bewegen noodzaak, maar ook voor werknemers die voornamelijk veel energie steken in hun werk is bewegen van belang. In deze tijd zelfs cruciaal! Het menselijk lichaam moet bewegen. Een actieve leefstijl brengt vele voordelen met zich mee waarvan jij als werkgever op korte en lange termijn profijt van hebt. Gelet op de toegenomen werkdruk, brengt het nog meer werkstress met zich mee. Onze organisatie ziet jouw werknemers als WERKATLETEN die voortdurend presteren om het maximale uit hun werk te halen. Dat is ook Topsport!

Ben jij bereid om te investeren in de gezondheid van jouw werknemers om op hoog niveau te blijven presteren? Een gezond bedrijf gaat gepaard met gezond & fit personeel!

Een actieve leefstijl voor uw werknemers is in de deze tijd meer nodig dan ooit. Laat een bericht achter om jouw bedrijf te verwelkomen door ons ontworpen programma speciaal voor jouw WERKATLETEN.

Voordelen voor jouw bedrijf:

  • Werknemers minder vaak ziek
  • (Nog) betere prestaties
  • Sport verbindt. Dit zorgt voor een betere teamcohesie.
  • Fitter en belastbaar
  • (Nog) een betere mindset

Wij vinden het welzijn en de gezondheid van jouw werknemers erg belangrijk. Wij geven daarom workshop en trainingen aan bedrijven over vitaliteit, bewegen (op het werk) en gezondheid

Ben jij geïnteresseerd om jouw bedrijf een boost te geven? Neem contact met ons op voor een passend aanbod.