Info

Ludrick Berrenstein

Coach/ NASM Personal trainer

Op 7 jarige leeftijd kwam ik in aanraking met ‘’moeder der sporten’’ atletiek. Mijn specialisme vanaf de jeugd was de meerkamp en vervolgens als senior meer specialiseren op de 400 meter sprint. Gedurende mijn top sportcarrière heb ik onder verschillende topcoaches mogen trainen en aan nationale & internationale toernooien mogen deelnemen. Zelf heb ik ook diverse malen deel uit mogen maken van het 4×400 meter Nederlandse estafette team.

Ambitie, inzet, discipline & vasthoudendheid zijn woorden die heel bekend in de oren klinken van een topsporter.

Met mijn opgedane kennis, ervaringen en opleidingen bent u bij Berrenstein Coaching op het juiste adres om uw doel(en) te bereiken. Analyserend en doeltreffend geef ik als personal trainer het maximale uit je kunnen. De gedrevenheid waarmee ik als personal trainer individuen en groepen mensen begeleid vindt vooral plaats op het gebied van personal training (lichaamstransformatie), functional training, Snelheid & Sprongkracht & Clinics/Workshops.

Mijn trainingsethos is om klanten aan te moedigen, te inspireren, op te leiden en te ondersteunen om de beste versie van zichzelf te bereiken, op een progressieve, plezierige, veilige en effectieve manier.

Ik heb me gespecialiseerd in gewichtsmanagement (fat loss & muscle toning), functional training, revalidatie & sport performance.