Recensies

“’Ludrick Berrenstein is very energetic, positive and professional coach. Coach Club by Mfitness (Russia) invited him to lead some educational events for local fitness trainers. Ludrick made a really good educational programs with different kind of equipment. All attendees were really interested and happy. I highly recommend Ludrick as a fitness professional and really good person.”

Ekaterina RamanovaManager Education Mfitness

“’Berrenstein coaching heeft er samen met mij er niet alleen voor gezorgd dat ik me weer fit voel, maar ook zelfverzekerder! Mijn coach heeft me laten inzien, dat wat je ook aan je lichaam hebt, je naar verloop van tijd met het trainen onder begeleiding je ontzettend kan groeien! Zowel fysiek als mentaal.

Ik heb bijvoorbeeld fibromyalgie en het hypermobiliteit syndroom, wat vaak gepaard gaat met veel pijn en instabiliteit. Door het trainen bij Ludrick heb ik vele malen minder pijn. Ik zou Berrenstein coaching bij iedereen aanraden die in zichzelf wilt investeren.”

Stefanie van den HemelSenior Intercedent

“’A great, effective online program with a professional trainer. Always reachable to adjust the fitness plan to get the best goals. I can highly recommend.”

Daniela DiedrichConsultant

“’Berrenstein Coaching daagt je uit!

Sinds 2015 volg ik trainingslessen bij Ludrick Berrenstein. Wat begon als een uitdaging om samen met Ludrick te trainen voor een eerste deelname aan de Cavemanrun, resulteerde in een wekelijks terugkerend trainingsprogramma waar ik nu nog steeds actief aan deelneem.

Iedere week neem ik deel aan small group trainingen waarin Ludrick ons uitdaagt om tot het gaatje te gaan.

Hij varieert fijn in kracht- en conditietraining en stimuleert je iedere keer weer een stapje verder te gaan. Ludrick heeft veel kennis en ervaring en zorgt wekelijks weer voor de nodige uitdagingen, zowel fysiek als soms ook mentaal. Ludrick zorgt voor voldoende motivatie en brengt daarnaast een fijne sfeer mee, waardoor het niet alleen 'tot het gaatje gaan is', maar ook gewoon gezellig!

Ben je op zoek naar uitdaging en durf je het aan alles uit jezelf te halen? Dan ben je hier dus zeker aan het juiste adres!”

Kim Saelmans-GeratsOnderwijsadviseur

“Als je op je eigen niveau wilt trainen en jezelf wilt laten uitdagen? Dan is Berrenstein Coaching de plek om te trainen. Of het nu gaat om groepstrainingen, looptrainingen of een op een trainingen. Ik heb hier persoonlijk veel geleerd. Het trainen met en zonder gewichten, maar ook discipline, net dat beetje extra geven en vooral doorzetten. Hier heb ik in het dagelijks leven nog profijt van!”

Marianne JoostenPensioenspecialist APG

“Mijn doel was om dit voetbalseizoen fit en blessurevrij aan te haken. Ik kwam vooral kracht, fysiek, conditie en balans te kort. Door twee operaties aan mijn knie, wilde ik dit weer aansterken en topfit worden.

Na een mooi eerste gesprek, waarbij we kennismaakte en mijn doelen bespraken was er meteen een klik. Er wordt heel professioneel gewerkt en gekeken naar een passend schema voor je. Hierin werd ik op een gezonde/ positieve manier gemotiveerd om alles uit me zelf te halen. Dit ging gepaard met een enorme passie van Ludrick, gekoppeld aan huiswerk en een voedingsschema op maat.

Daarnaast is Ludrick ook echt een mensenmens. Ik werd niet alleen fysiek gedrild om alles uit mezelf te halen, maar zeer zeker ook mentaal. Hij weet als geen ander de juiste snaar te raken en je sterk in je hoofd te maken. Ik voelde me hier vrij, het geloof groeide en sterker nog ik was er nog nadrukkelijker mee bezig om mijn doelen te behalen.

Kortom er is heel veel kunde in huis, wordt gewerkt met passie en er hangt een hele positieve/veilige sfeer. Hierdoor heb ik me zelf snel thuis gevoeld en top kunnen werken met Ludrick. Zijn manier van werken is top, hij staat klaar voor de mens en er wordt vooral geluisterd naar het individu. Zeker een aanrader voor iedereen, keep up the good work @berrensteincoaching ben je dankbaar”

Josimar van der WerpVoetballer

“Ik train met veel plezier al ruim 6 jaar met Ludrick. Hij verzorgt fijne afwisselende trainingen. Ik ben fan van zijn bootcamp/HIT trainingen samen met mijn vriendengroep. Geen enkele training is hetzelfde en die variatie houdt het leuk. Wat ik heel fijn vind is de persoonlijke aandacht, de leuke ontspannen sfeer, een connectie met mijn hele vriendengroep, de aandacht voor techniek, maar ook aandacht en tips bij eventuele blessures. Ik ben blij dat Berrenstein Coaching al jaren een wekelijks onderdeel is van mijn sportschema.”

Nadja SteensHuisarts

“In 2015 en 2016 wilden mijn toptennisdochters van 10 en 14 jaar graag doortrainen op vakantie in Zuid-Limburg.

Ik vroeg Rick Vliegen, nationaal toptennisser en –trainer, om die week in Heerlen voor hen een trainingsprogramma te organiseren. Deze training werd in samenspraak met Ludrick vormgegeven. Ludrick focuste zich op het loopwerk van mijn dochters. Deze prachtige ex- topatleet, heeft Elze en Julia zodanig getriggerd en opgeleid dat zij nog altijd zelfstandig trainen en inmiddels fitte jong-volwassen vrouwen van 16 en 20 zijn. Een van Ludricks materialen, wordt nog altijd “ludrickelastiek”genoemd en is een veel gebruikt trainingstuig aan trapspijl of tuinpaal.

Ze hebben veel te danken aan jouw opleiding toendertijd (https://www.facebook.com/watch/?v=1732595560291342).

Ludrick, jij bent een TOPcoach ! Ik zou jou aan iedereen aanbevelen..”

Bastiaan GroenenboomVader van twee getalenteerde jonge tennisspeelsters

“In het tussenseizoen van basket moest ik mijn atletisch vermogen vergroten, dankzij Berrenstein Coaching had ik 20 cm gewonnen na een paar maanden van zeer persoonlijke en gerichte training. Ludrick luistert heel goed naar wat je wilt bereiken en wat je als atleet nodig hebt en hoe jezelf je lichaam aanvoelt op een bepaald moment en gaf mij het gevoel dat hij zijn schema’s hierop continu aanpast om zo beter en vlugger mijn doelen te bereiken. Ook de vele vragen die ik op het begin en in de loop van de training had werden met veel enthousiasme beantwoord!”

Jules HermansBasketballer

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

Genoeg Gepraat, Laten We Elkaar Leren Kennen