Run Performance

Beter en sneller bewegen in je sport. Je speelt al op een aardig niveau en merkt dat jij op het veld nog fysiek te kort komt. Wij hebben voor jou de oplossing! Voor teamsporters die het maximale uit hun atletisch vermogen willen halen, hebben wij een sluitend programma ontwikkeld.

Dit programma zal voor jou de ideale oplossing zijn om sneller, wendbaarder en explosiever te worden. Met als doel jou de beste veld sporter te maken! Onze specialist heeft ruime ervaring met (top)sport coaching en kent dan ook de klappen van de zweep. Het programma is geschikt voor voetballers en hockeyers.

Onze belofte is dat jij na het volgen van onze Run Performance programma zichtbaar en meetbaar resultaat behaald. Dit laten wij zien met behulp van beeldmateriaal en tijdwaarneming. In onze trainingen wordt onder andere gebruik gemaakt van hoogwaardig trainingsmateriaal. Zo maken wij ook gebruik van Freelap. Freelap Timing System zorgt ervoor dat de tijden nauwkeurig worden gemeten tijdens onze trainingen. Naast onze fysieke trainingen maak jij ook gebruik van onze eigen app. Via onze app ontvang jij oefeningen voor thuis.

Met de bewezen technieken uit de atletiek en onze expertise is dit de plek waar jij als team sporter moet zijn om het maximale uit jouw atletisch vermogen te halen. Ben jij klaar om als een herboren sporter op het veld te staan, met speels gemak over het veld te versnellen en hoger dan jouw tegenstanders te springen? Plan snel een Run Performance training in.

Jij gaat het volgende ervaren:

  • Verbeterde startsnelheid
  • Snellere reactie vermogen
  • Verbeterde wendbaarheid
  • Een optimale looptechniek
  • Verbeterde sprongkracht
  • Verbeterde uithoudingsvermogen

Kleine verbeteringen resulteren in grote voordelen!

Acceleratie situatie: Jij bent bijvoorbeeld  1/10 seconde sneller geworden op 10 meter ten opzichte van jouw tegenstander.

1.7 seconden op 10 meter

1.8 seconden op 10 meter

Een minimaal verschil van 1/10 sneller, is een voordeel van 58 centimeter. Dit zorgt ervoor dat jij in een fractie sneller dan jouw tegenstander bij de bal bent.