Small Group Training

Train jij graag in een kleine groep? Dan is Small Group Training iets voor jou. Je traint in een groep van maximaal 6 personen. Je hebt ook de mogelijkheid om een eigen groep samen te stellen met bijvoorbeeld jouw vrienden, familieleden of collega’s.

Het voordeel van Small Group Training is dat deze geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het is mogelijk om allemaal op eigen niveau deel te nemen. Tijdens de trainingen ga je aan de slag met de functionele beweegpatronen. De uitdaging bestaat uit krachtoefeningen en conditionele oefeningen. Zo kan je in je eigen tempo, op een effectieve en veilige manier aan jouw conditie werken. Je raakt geïnspireerd door de workflow die ontstaat tijdens deze sessies.

De Personal Trainingen en Small Group Trainingen vinden hoofdzakelijk plaats bij Fysiotherapiepraktijk Regtop in Heerlen. In overleg is het ook mogelijk om de personal trainingen aan huis of op een locatie naar wens uit te voeren. Ben jij bereid te investeren in jouw gezondheid? Bel of mail voor een gratis proefles of een verkennend gesprek.

Plan vandaag nog een afspraak